fbpx

Verzeker veilig internet

Alles gaat tegenwoordig via internet, we lopen steeds meer risico’s en de gevolgen worden steeds groter. Wat als criminelen bij uw persoonlijke data kan of nog erger, bij uw bankrekening?

Met de Veilig Internet Check van de expert van Goerami ICT Professionals bent u verzekerd van een veilig thuisnetwerk, veilige router en veilige apparaten. Tijdens de check wordt er gekeken naar de configuratie van uw modem/router en van de verschillende apparaten die ermee verbonden zijn. Daarnaast adviseren we over het gebruik van veilige wachtwoorden en leren we u hoe u op een veilige manier gebruik kunt maken van uw apparatuur.

Wat gebeurt er tijdens de check 

Banken kunnen u niets meer verwijten 

Een van onze medewerkers komt bij u op locatie langs en controleert uw thuisnetwerk van a tot z. Daarnaast krijgt u praktische tips en adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Wij controleren:

Maar liefst 95% van de consumenten heeft hun computer niet optimaal beveiligd. De Veilig Internet Check is er speciaal voor de beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, smartphone en tablet. 

  • De instelling modem/router
  • Firewall instellingen modem/router
  • Beveiliging van alle apparaten
  • Wifi wachtwoorden
  • Kanaalcheck wifi
  • Virusbeveiliging
  • En nog veel meer

Het is een veiligheidskeuring die de acht belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updatet. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, als u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur. 

Deze keuring biedt u de zekerheid dat banken u wat dat betreft niets kunnen verwijten.

Bel ons
Wij in maps