fbpx

BBL leerling ICT-Beheerder niveau 4 gezocht

BBL medewerker ict beheerder

Functieomschrijving

Schrik jij niet van een divers takenpakket en ben jij van alle markten thuis? Dan ben jij de duizendpoot waar wij naar op zoek zijn!

Je taken zullen onder andere zijn: het in begrijpelijke taal te woord staan van klanten (zowel telefonisch als in onze winkel), het analyseren en vervolgens oplossen van computerproblemen, ervoor zorgen dat onze winkel er altijd perfect uit ziet en het opgeruimd houden van je eigen werkplek. Daarnaast biedt je ondersteuning aan onze klanten (voornamelijk particulieren en zzp-ers). Persoonlijk ben je altijd op zoek naar uitdaging, ben je gestructureerd en een klein beetje perfectionistisch. Je zult voornamelijk zelfstandig werken. De ondersteuning krijg je van je begeleider welke door onze organisatie aan je wordt toegekend.

Wat bieden wij jou?

Een plek binnen een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie;
Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
De mogelijkheid om je eigen ideeën te ontplooien;
Cursussen en trainingen;

Functie-eisen
  • Je bent nauwkeurig en zelfstandig;
  • Je bent sociaal en proactief.
  • Jij weet wanneer je je verantwoordelijkheden moet nemen en pakt nieuwe kansen met beide handen aan;
  • Jouw taalbeheersing is uitstekend;
  • Je hebt een hoog analytisch vermogen
  • Je bent in staat om in begrijpelijke taal onze klanten uitleg te geven

Rijbewijs is een pré

Bedrijfsprofiel

Goerami Computers is een relatief jonge organisatie welke sinds 2009 actief is met een computerwinkel. Al snel groeide Goerami Computers uit het pand en is de organisatie verhuisd naar een grotere vestiging. Ondertussen werd het personeelsbestand ook uitgebreid van één medewerker naar drie medewerkers.

Goerami Computers is dé computerwinkel voor particulieren en mkb die persoonlijke benadering, denken in oplossingen en prijs belangrijk vinden. Behalve reparaties en onderhoud aan notebooks, tablets, smartphones en desktop kunnen klanten ook terecht in onze showroom voor nieuwe systemen, randapparatuur, componenten, kabels en printer supplies.

 

De startperiode is bespreekbaar.

Bel ons
Wij in maps