fbpx

Smartphone Reparatie

Smartphone reparatie

Goerami Computers voert dagelijks vele smartphone reparaties uit. Niet alleen voor particulieren en bedrijven maar ook voor collega ICT bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten.

Goerami Computers voert niet alleen de standaard reparaties uit zoals schermreparaties voor de merken als Apple en Samsung, maar ook de andere merken zoals Huawei, Sony Xperia, LG kunnen door Goerami Computers worden gerepareerd. Omdat Goerami Computers als geen ander weet hoe lastig het is om niet de beschikking te hebben over een smartphone zorgen wij ervoor dat in de meeste gevallen uw telefoon direct gerepareerd wordt terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. Geen tijd of zin om uw telefoon te brengen en te wachten? Dan komt Goerami Computers uw smartphone gratis bij u ophalen en terugbrengen. In sommige gevallen kost een reparatie wat meer tijd en is het niet mogelijk om te wachten op het herstel van uw telefoon. In dat geval zoeken we altijd naar een passende oplossing zodat u toch bereikbaar kunt blijven.

Merken

Niet iedereen heeft een Apple of Samsung smartphone. Waar andere reparatiebedrijven zich vaak tot een of twee merken beperken, voert Goerami Computers ook de reparaties uit van merken als Sony Xperia en LG.
Door de jarenlange ervaring die Goerami Computers heeft, hoeven wij ons niet te beperken tot alleen de standaard telefoonreparaties. Uiteraard werken wij uitsluitend met originele onderdelen zodat u na herstel gegarandeerd weer een perfect werkend toestel heeft. In het geval van Apple maken we gebruik van zeer hoge kwaliteit imitatie onderdelen. Dit omdat het helaas niet mogelijk is om originele onderdelen bij Apple te bestellen. Alleen officiële Apple Repair Centers kunnen aan deze onderdelen komen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons
Wij in maps