fbpx

Over Goerami Computers

Over Goerami Computers

Goerami Computers is De computerwinkel van de Zuidplas, Capelle aan den IJssel en ver daar buiten. Het bedrijf is opgericht door Erik van Stijn in 2005. In die tijd runde hij het bedrijf naast zijn hbo studie bedrijfskundige informatica. In die periode bestond Goerami Computers nog uit enkele klanten maar in het laatste jaar van zijn opleiding (2009) besloot hij, toen de mogelijkheid zich voordeed, om een pand te huren op de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Door de persoonlijke benadering en het bieden van een goede service groeide het aantal klanten zeer snel. Zo snel zelfs dat na twee jaar het pand aan de Kerklaan de klein werd en een verhuizing naar het pand aan de Dorpsstraat, eveneens in Nieuwerkerk aan den IJssel, noodzakelijk was.

Inmiddels is Goerami Computers gevestigd op de Hoofdweg 302 in Capelle aan den IJssel. Met ruim voldoende parkeerplaatsen voor de deur, een mooie showroom en een professioneel ingerichte reparatieruimte. Vanuit deze locatie helpen we zowel particulieren als zzp-ers en mkb in de regio Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle, Zevenkamp, Waddinxveen en natuurlijk Nesselande. met de beste oplossingen op het gebied van automatisering.

 

team2

Waar komt die naam vandaan?

Een vraag die wij veel krijgen is waar de naam Goerami vandaan komt. Een Goerami is een tropische vis die veel in zoetwater aquaria gehouden wordt. Omdat Erik van Stijn zijn eigen naam niet in de bedrijfsnaam wilde en erg fanatiek aquariaan is besloot hij zijn bedrijf te vernoemen naar deze tropische vis. Daarnaast bestaat Goerami uit ‘Goe’ wat gelezen kan worden als Goede en ‘Ami’  wat vriend betekent in het frans, kortom: Goede vriend.

balie

Het geheim van Goerami Computers

Bij Goerami Computers staat de klant centraal, geen vraag is ons te gek. We vinden het belangrijk dat onze informatie helder en duidelijk is voor iedereen. Om die reden vermijden we zoveel mogelijk de ingewikkelde computertermen of we lichten deze termen toe. Uiteraard staat bij ons de koffie altijd voor u klaar en nemen we alle tijd voor onze klanten. Daarnaast vinden we het erg belangrijk op pro-actief mee te denken met onze klanten.

  • Gratis haal- en brengservice
  • Hoog gekwalificeerde buitendienst
  • Uitleg in begrijpelijke taal, geen ingewikkelde termen
  • Werken met uitsluitend A kwaliteit producten
  • Gebruik van professionele diagnose apparatuur
  • Een professioneel ingerichte werkplaats

Kortom voor de beste service en de hoogste kwaliteit bent u bij Goerami Computers aan het juiste adres

Bel ons
Wij in maps