fbpx

Diensten

Smartphone reparatie

pexels-photo-196653

Niets is zo vervelend als een defecte smartphone. Niemand kan immers meer zonder. Goerami Computers repareert smartphones van alle merken en uitsluitend met originele of vergelijkbare kwaliteit onderdelen. 

Tablet reparatie

pexels-photo-221185

Of het scherm nu defect is van uw tablet of dat uw tablet niet meer kan opladen, Goerami Computers herstelt uw tablet weer en zorgt ervoor dat deze weer werkt zoals u gewend was. Snel en met hoge kwaliteit onderdelen. 

Computer reparatie

iStock_000013770304Medium

Goerami Computers voert dagelijks vele reparaties uit. Niet alleen voor particulieren en bedrijven maar ook voor collega ICT bedrijven die zich hebben aangesloten bij Goerami Computers.

Verkoop

notebook-i3-lenovo-ideapad-110-15isk-80ud

Op zoek naar een nieuwe computer, tablet of smartphone? Dan bent u bij Goerami Computers aan het juiste adres. 
Met de kennis van onze medewerkers, de service en de persoonlijke benadering die u van Goerami Computers gewend bent helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Goerami Computers levert behalve notebooks, smartphones, tablets en desktop computers ook randapparatuur als monitoren, printers, enz. Ook voor de kleinere verbruiksartikelen als cartridges en kabels bent u op de Hoofdweg 302 in Capelle aan den IJssel aan het juiste adres

Webdesign

pexels-photo

Of het nu gaat om een grote of kleine website of een webshop, Goerami Computers is uw ideale partner. Behalve het ontwerpen, bouwen, schrijven van teksten en het daadwerkelijk online publiceren van uw website kunt u bij Goerami Computers ook terecht voor betrouwbare en stabiele webhosting en zoekmachine optimalisatie (SEO)Goerami Computers kan websites aanbieden tegen concurrerende prijzen en levert de kwaliteit die u als klant van ons mag verwachten.

Voip

phone-old-year-built-1955-bakelite-163007

Goerami Computers levert voip diensten aan via telecompartner DeanOne. Door deze goede samenwerking kunnen wij betrouwbare diensten aanbieden tegen concurrerende tarieven. Goerami Computers uw telefonie van a tot z regelen. Van de aanvraag tot het aansluiten bij u op locatie. 

Bel ons
Wij in maps