fbpx

Maatschappelijk betrokken

Als mkb organisatie voelen wij ons zeer betrokken met de maatschappij en nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Goerami ICT Professionals is om die reden zeer betrokken bij diverse lokale initiatieven die geheel of grotendeels door vrijwilligers worden ontplooid. 

Belangrijk hierbij vind Goerami ICT Professionals dat het lokale stichtingen of verenigingen zijn die werkzaam zijn in hetzelfde werkgebied. Momenteel ondersteunen wij diverse goede doelen in Capelle aan den IJssel, gemeente Zuidplas (waaronder in Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen) en Waddinxveen.

 

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel 

leergeldijssel

Veel kinderen kunnen niet meedoen als gevolg van de financiële situatie van hun ouders/verzorgers. Met al haar vrijwilligers zet Stichting Leergeld Hollandsche IJssel zich in om te voorkomen dat die kinderen in een sociaal isolement terechtkomen. De stichting is werkzaam in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de gemeente Zuidplas.

Goerami ICT Professionals ondersteunt Stichting Leergeld Hollandsche IJssel bij diverse ICT vraagstukken en bij de dagelijkse ict problemen. Daarnaast is de website ontwikkeld en wordt deze beheert door Goerami ICT Professionals. 

 

 Stichting Wie Vult Mijn Bak

logowievultmijnbak-1

Stichting Wie Vult Mijn Bak is een voedselbank voor huisdieren. Huisdiereigenaren die moeten rondkomen van een minimum inkomen kunnen aankloppen bij de stichting voor het verkrijgen van huisdiervoer.

Goerami ICT Professionals ondersteunt de stichting bij het beheren en onderhouden van de website. Onder andere de webhosting wordt geheel kosteloos aangeboden. 

 Voedselbank Capelle aan den IJssel

Voedselbank-1

Helaas zijn er nog steeds gezinnen die niet kunnen rondkomen van hun inkomen en genoodzaakt zijn om aan te kloppen bij de Voedselbank. Goerami ICT Professionals ondersteunt dit goede initiatief van de Voedselbank voor de regio Capelle aan den IJssel. Goerami ICT Professionals onderhoudt de website en ondersteunt bij dagelijkse ict problemen. 

Bel ons
Wij in maps